Menu

TOURNEE'S

KROATIË 2022

Na twee jaar in ons Belgenlandje te vertoeven, was de nood hoog om nog eens naar het buitenland te vertrekken. We trokken naar Kroatië, waar we naast de warmte, ook konden genieten van mooie steden zoals Zagreb, Split en Pula. Ook hielden we op de heenweg halt in Ljubljana, de mooie hoofdstad van Slovenië.

BELGIË 2021

In de hoop dat deze tournee de laatste in coronatijdperk zou zijn, besloten we om een doortocht te maken door België. Zo trokken we door Antwerpen, Mechelen, Brugge, Brussel en Wallonië en deden we kennis op over ons belgenland! Een tournee waar we de volgende jaren naar kunnen terugblikken wanneer we in het buitenland vertoeven (hopelijk).

MALDEGEM 2020

Ook tijdens de coronapandemie konden we gelukkig op tournee. Dit jaar wel niet zo lang en niet zo ver, maar in het mooie Maldegem, Oost-Vlaanderen. Springkasteel, sportvelden, speeltuin, leuke activiteiten ... alles was aanwezig om ons te kunnen amuseren. Een bezoek aan Brugge en een optreden in Diksmuide waren de hoogtepunten van onze tournee in eigen land.

ITALIË 2019

In de zomer van 2019 besloten we de zon op te zoeken in Italië. De grote steden van het noorden passeerden de revue. Met enkele in stops in Frankrijk, Zwitserland en Luxemburg maakten we de tournee helemaal af!

USA + CAN 2018

Om de zeven jaar trekt Vlaggendansgroep Symbolica de Atlantische oceaan over voor een tournee door de VS. Ook in 2018 vertrokken we met meer dan 50 jongens op een reis van drie weken door de Verenigde Staten en Canada. We bezochten ondermeer New York, Chicago, Washington DC en Toronto. Het verblijf bij gastgezinnen in Michigan was een fantastische en leerrijke ervaring.

POLEN 2017

Het was alweer even geleden dat Vlaggendansgroep Symbolica voet op Poolse bodem gezet had. Mooie steden en leuke optredens brachten ons het hele land door, van het noorden tot het zuiden. Warschau en Krakau, de twee grootste steden van Polen, stonden natuurlijk ook op agenda. Na een laatste stop in Leipzig kwamen we terug voldaan in Genk aan.

FRANKRIJK 2016

La douce France! In 2016 zochten we warmere oorden op in het zuiden van Frankrijk. In de setting van de typische Franse dorpjes gaven we meerdere keren het beste van onszelf op het podium. Van het imposante kasteel van Carcassonne tot de azuurblauwe zee in Marseille: het beste wat onze zuiderburen te bieden hebben!

BENELUX + LONDON 2015

Je hoeft niet ver te gaan om een avontuurlijke reis te maken! In 2015 zochten we het plezier op in onze eigen streken. Na een passage door de Westhoek en Nederland brachten we ook een bezoek aan Londen. Afsluiten deden we, traditiegewijs, bij het prachtige meer van Echternach.